Härlig dag.

Hellu!
Idag har varit en ganska skön dag, lätt att hanskas med liksom. Började med att jag vaknade av att Jorge väckte mig så hade han lagat mat:) jätte gott! Sen skulle han iväg till jobbet så jag åkte med honom fast åkte hem istället. Sen kom jag hem och satt och snackade med Robin ett tag och kollade på tv. Sen kom mamma hem från jobbet med ingredienser så jag kunde börja laga mat, vi käkade kollade på So you think ypu can dance. Åh har verkligen längtat efter det programet! Ska bli skit kul att följa:). Sen ringde Mohammed och säger att han är i Stockholm, så jag åkte och mötte honom och Aziz så satt vi på 7eleven och fikade ett tag och pratade lite skit som vi alltid gör hehe. En skön vanlig dag!

Åh, har sån ångest! Måste städa. Det är inte så att det är jätte stökigt hemma hos mig men det ligger lite kläder på golvet och sängen är obäddad, mår så dåligt när det inte är rent och jag inte vet var mina grejer är någonstans. Men endå är mans så trött, känner bara för att sitta vid datorn ett tag och slappa och sen gå och lägga mig och läsa typ. Men kan inte slappna av när det ser ut såhär. Jag vet hur det kommer sluta, jag kommer sitta här ett tag till sen kommer jag lägga mig och kommer inte kunna sova så kommer gå upp och städa för att sen kunna slappna av. Hehe, inte många timmars sömn inatt kan jag tänka.
Nee, nu ska jag lägga mig för att sen gå upp, hehe. Kram!

Pusss:)

image7
Like you so much my love .

För gammal? hehe

Helluu!
Igår efter att jag hade skrivit åkte jag in till gullmarsplan och mötte upp Sofia och Helen. Vi åkte til bagarmossen på någon fest hon Sofias klasskompisar. Det var trevligt, inte direkt personer jag brukar umgås med sådär men dom var helt ok. Haha men Sofia fick verkligen kriga över musiken, vet inte vad det heter det som dom lyssnar på men det lät verkligen inte som musik måste jag säga. Det lät som folk som skrek typ med lite gitarr i bakrunden. Äh man blir bara deprimerad av sån musik tycker jag.
    Sen efter att vi hade varit där ett tag skulle alla dra vidare på någon annan fest och jag skulle hem och möta Jorge, men åkte hem istället. Somnade nästan direkt när jag kom hem var så himla trött.
    Alltså visst, det kan verklige vara kul att vara ute med några kompisar någon gång ibland och typ festa lite, men igår fick jag verkligen känslan av att det är fan inget kul att festa ute längre. Då är det nästan roligare och sitta hemma och dricka nån grog med en kompis typ. Ve inte varför jag känner så, håller jag på att bli gammal? Haha! Nee men egentligen borde det vara nu allting börjar, eller? Men jag kände verkligen imorse när jag vaknade att jag heldre är hemma med familjen eller hos någon kompis och tar det lugnt än att springa ute på fester. Klart det kommer hända någon gång sådär att man går ut men det är absolut ingenting jag prioriterar.

  Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem. Jag är sååå hungrig, och det finns ingenting att äta hemma. Mamma ska komma hem med grejer så ska jag laga någonting. Sen kanske jag åker till Jorge och myser lite med honom. Men är så förskräkligt förkyld så jag vet inte var jag ska ta vägen. Det är jätte jobbigt, kan typ inte andan genom näsan och har inget nässpray heller, någon som har ngt annat knep?
 
Tack för alla kommentarer, fortsätt gätna kommentera! Kram.

Glad påsk

Hallå!
Glad påsk föresesten! Vaknade i morse och åkte efter en lång dusch till akalla och käkade middag med lite släktingar. Det var jätte mysigt, fick lite påsk presenter och god mat. Åh det var så gott, måste bara betätta vad vi åt. Till förrätt fick vi ägg med räkor och lax och sill förståss, sen till mellan rätt fick vi porterstek med potatis och sås, till efterrätt fick vi choklad tårta med grädde och jordgubbar. Mmmm!

Nu sitter och och väntar på Sofia och Helen, dom är riktigt sega! Jaja skriver mera sen. Kram!

sprudlande glad

Hallå!
Vaknade imorse, lite försent.. men kom typ bara en halvtimma försent till skolan så det var lugnt. Vaknade i lite halv panik. Men den när jag var i skolan så får jag reda på att vi hade prov och började inte för ens kvart i 10 så det var ju jätte skönt. Hade eximination i svenska först. Skulle berätta om en skapelsemyt som vi hade pluggat på. Det gick väldigt bra, efteråt så läraren att jag fått mer än G. Ska gå in och kolla sen vad jag fick. Sen på eftermidagen så hade vi Engelskaprov och det var samma sak där, läraren sa att det var mer än G. Så idag har jag verkligen varit som en skinade glad ängel mot alla. Kom hem efter skolan och Adina följde med och vi kollade på lite kläder och sådär. Sen efter att Adina hade gått så kom Jimmy hit, vi lagade mat och hade skit mysigt. Det var trevligt att träffa någon man inte träffat på så länge. Haha han är så rolig den snubben.

Allt känns så bra just nu, jag har verkligen kommit till insikt på vad det är jag vill, krävs bara lite samtal så jag får berätta vad jag tycker och hur jag vill att det ska vara nu. Åh är så sprudlande glad, ska ut och springa ett varv runt huset och få ut lite av mina glada känslor innan jag spricker. Kram


Tankar omkring..

Åh vad irreterad jag blir, nu har jag skrivit två gånger i min blogg och det har bara försvunnit när jag ska spara det. Är så trött på den här gamla datorn som lever sitt egna lilla liv! Ska försöka skriva åter igen.

Det har varit en relativt bra dag idag med tanke på omständigheterna och jag har fått mycket att tänka på som jag ska försöka gå egenom i mitt huvud. Mycket saker som jag redan vet till 100% men andra saker jag måste tänka igenom lite mer grundligt.

   Ålder? Är det verkligen så himla viktigt? Jag tänker exempelvis på det här med unga föräldrar. Det är väldigt många som säger att en ung människa inte är redo för att skaffa ett barn. Jag känner många unga föräldrar och en del tar hand om sina barn mycket bättre än äldre människor. Jag tänker på detta att folk säger att man inte är tillräkligt mogen. Men jag förstår inte riktigt vad som menas med det. Jag kan hålla med om att det kanske är betydligt mycket enklare att skaffa ett barn om man har fast inkomst och man har en bra relation med mamma/pappan. Men det handlar väl inte om mogenhet? Det är praltiska saker som är absolut ett plus och underlättar vardagen en hel del kan jag tänka mig men ser ingen anledning att prata om mogenhet.
   
     Jag vet att jag bara är 17 år, men dom som säger att man som 17 åring vill vara ute och festa eller prova nya saker hela tiden har ingen aning om vad dom pratar om. Jag vet precis vad jag vill, jag vet precis vad jag behöver.
Jag vill ha någon jag kan lita på till 100%. Någon man kan ge allt det där som jag har att ge och som jag kan vara säker på att den också vill ge tillbaka. En person man kan dela alla ljusa och mörka stunder med, förhoppningsvis mest ljusa! Jag vet vad jag vill, jag vet vad jag har att ge. Men är bara så himla rädd. Rädd att det ska bli sådär fel igen. Om du bara kunde övertala mig och bevisa för mig att det inte kommer att hända något liknande igen. Att det du säger att du vill dela är något som du menar. Vill inte känna mig osäker men kan inte hjälpa det. Om du bara kunde övertyga mig att det var så.. "  - Love is the hardest thing  "

Igår kväll åkte jag hem till Jennifer och samlade lite krafter. Det var jätte mysigt. Lekte med Elias som har blivit så förskräckligt stor, har är så lång. Han får inte bli större nu tycker jag. Även om det är väldigt intresant att se ett barn växa upp och se hur dom blir större och pratar mer och mer så har det gått aldeless för fort. Sen när Elias hade gått och lagt sig satt jag och Jennifer och Kalle;) och pratade och spelade Kalle.. hehe! Vi kollade på You Got Served och käkade lite nudlar, standard hos Jennifer när jag är där, heh. Sen på morgonen när Jennifer skulle få upp mig så drog och av täcket från mitt huvud, och ni vet när det är så skönt att sova och man bara vill ligga kvar i sängen under det varma täcket.. åh blev lite irreterad där på henne, sorry för det Jennifer.

I skolan idag har det varit bra. Känns verkligen som jag gjort bra ifrån mig och att jag presterar bra saker. Lite jobbigt med knät men idag har det kännts mycket bättre så snart kanske jag kan börja dansa igen:). Fast vi har nästan igen dans nu vilket är skönt, då missar jag inte så mycket av det roliga. Våra lärare har autitions nu med dom nya ettorna så vi får hålla på med dans teori. Herregud, det känns som att det var inte alls länge sen som jag gjorde audition. Det är förundransvärt vad tiden går fort tycker jag.

Nee nu ska jag gå och kolla en sväng på Tvn. Ciao!              "   - i cut of my head and send it to you  "



Förhållande frågor&kryssning

Hej allihoppa!
Nu har jag stratat en ny blogg som en ny start:).
  I helgen har jag varit på kryssning, kryssningen har varit jätte mysig.. har verkligen haft trevligt. Det som är så kul med kryssning är att alla är så sociala, man kan börja prata med i pricip vem som helst för alla är så prat-glada och dom flesta är verkligen trevliga. Kanske är för att dom flesta dricker och man blir ju såklart socialare när man dricker, men tycker iaf att det är trevligt med prat-glada/trevliga människor. Det blev mycket dans första kvällen och det var hur kul som helst att bara släppa loss och dansa eftersom jag inte kunnat dansa på så länge. Får egentligen inte dansa eftersom jag skadat knät på en danslektion förra veckan. Hade ganska ont i knät dagen efter, antar att alkoholen tog bort det mesta av smärtan dagen innan.

Skulle vilja skriva lite om förhållanden. Speciellt till er killar som är i ett förhållande. Jag kan verkligen förstå om man tycker att det är jobbigt att vara med samma tjej 24 timmar 7 dagar om dygnet. Men om man älskar någon så säger man väl det att man vill att man ska träffas mera sällan eller om man inte orkar med personen så säger man väl det? Jag ve inte vad tycker ni? Jag pratade med en killkompis igår om det här och han säger det att han orkar med sin flickvänn högst två timmar sen blir det liksom för mycket. Men även om han älskar henne och vill vara med henne så är det verkligen rätt mot tjejen? Det beror väl på hur personen i fråga är i och försig men jag tyckte iallafall att det lät lite konstigt. Varför pratar man då inte i förhållandet och säger vad som är jobbigt och tycker man om varandra är det väl någonting båda parter får jobba med. Annars blir det ju bara jobbigt och man kanske börjar såra varandra och det fungerar ju inte i längden.
  Själv har jag alltid verkligen otur i förhållanden, när man tror man hittat någon bra kille så visar det sig att det inte är så iallafall. Det spelar ingen roll vad man säger eller gör verkar det som för det blir alltid något oförlåtligt tillslut. Kan det bero på att man ger för mycket kanske? Jag har ingen aning om vad jag gör för fel faktiskt. Antar att det kommer väl någon som är rätt tillslut. Okej, det är klart att det alltid kommer att finnas dåliga stunder i ett förhållande, men när dom ljusa stunderna inte längre överväger dom mörka och man gör saker som är oförlåtliga så måste det ta ett stop. Jag vet vad mitt hjärta säger men jag måste också lyssna på min hjärna och göra det som är bäst för mig just nu.
 Nu ska jag gå och laga frikadeller till min kära mor som kommer hem från jobbet snart. Kram så länge!

RSS 2.0